Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Pragnę powitać wszystkich i włączyć się w dyskusje na tak ważne tematy oparte na BIBLII, przewodniku dla człowieka, którego dał nam STWÓRCA
''Ten kto ma odwagę SĄDZIĆ SAMEGO SIEBIE, staje się coraz lepszy''
Witaj
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Ad quas res aptissimi erimus, in iis potissimum elaborabimus
Cześć
Dziękuje za przywitanie- to bardzo miłe z Waszej strony, aby poczuć się w domku.
Mam jednak pytanie może nie na miejscu, chciałem dodać Awatar pod nickiem , lecz nie wyszło- zaistniał w poście - pomyłka to rzecz ludzka, ktoś z Was mógłby mnie pokierować- dziękuję
Na samej górze pod obrazkiem z Biblią kliknij w profil, potem kliknij Avatar/Podpis i potem klik w wgraj avatar.
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Na samej górze pod obrazkiem z Biblią kliknij w profil, potem kliknij Avatar/Podpis i potem klik w wgraj avatar.
Tak uczyniłem, wychodzi na tekście w poście
Mały Filozof wgrywasz tam gdzie pisze "ustawienia avatara" czy "ustawienia podpisu", bo ustawienia avara są wyżej, a pod nim ustawienie podpisu, czyli sygnatury, która pojawia się w postach.
A może z rozmiarem coś jest nie tak? Może trzeba zmniejszyć?
Mały Filozof wgrywasz tam gdzie pisze "ustawienia avatara" czy "ustawienia podpisu", bo ustawienia avara są wyżej, a pod nim ustawienie podpisu, czyli sygnatury, która pojawia się w postach.
A może z rozmiarem coś jest nie tak? Może trzeba zmniejszyć?
pobawiłem się możne było to widoczne, zmniejszyłem nawet do 37,2Kb 640x853 program irfanviev - nic za nic- trudno musi tak pozostać
Ostatnio edytowany przez Mały Filozof (2019-02-09 19:28:51)
Mały Filozof sprawdziłam mój avatar i ma wymiary 107 x 111 6,4 KB, dasz rady zmniejszyć swój do takiego rozmiaru mniej więcej?
Mały Filozof sprawdziłam mój avatar i ma wymiary 107 x 111 6,4 KB, dasz rady zmniejszyć swój do takiego rozmiaru mniej więcej?
Miła Maryna: tak, tak ten rozmiar podany przez Ciebie zdał egzamin- mogę wstawić teraz avatar- serdecznie dziękuje za okazaną pomoc
Ostatnio edytowany przez Mały Filozof (2019-02-09 22:12:55)
Cieszę się, że mogłam pomóc
Cieszę się, że mogłam pomóc
Miła Maryna- spostrzegam Masz wiele zalet, a dobroć w Tobie tryumfuje
Szczacun-Nikczemnik: również Tobie dziękuję za pomoc i pokierowanie, wczoraj byłem zajety tworzeniem avatara i umieszczenia na forum, Jesteś bardzo spostrzegawczy, powiem inaczej, kierujesz się konkretami
Maryna napisał/a:Cieszę się, że mogłam pomóc
Miła Maryna- spostrzegam Masz wiele zalet, a dobroć w Tobie tryumfuje
Tak, to dobra kobieta jest:))
Umiłowani Bracia i Siostry
Przez długi, bardzo długi okres nie byłem tutaj, lecz nie zapomniałem o Was .
Zycie ma niespodzianki dla każdego, jedną z nich ja doświadczyłem.
Bezgraniczne zaufanie do Pana Jezusa sprawiło, że ponownie mogłem tu napisać- pozdrawiam WSZYSTKICH
Ostatnio edytowany przez Mały Filozof (2020-09-30 19:55:04)
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.46 MB (Maksimum: 1.7 MB) ]