Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam wszystkich - Swiadectwo wiary TG
Witaj Tomaszu.Czuj się jak u siebie i pisz gdzie chcesz co chcesz
zrobiłem też przed chwilą dział stricte adesowy dla udogodnienia
http://www.biblia.mojeforum.com/viewforum.php?id=22
Reasumując zapraszam do dyskusji
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Ad quas res aptissimi erimus, in iis potissimum elaborabimus
Witam, cieszę się że jesteś tutaj z nami
Nikczemnik napisał/a:Reasumując zapraszam do dyskusji
No.... raczej dyskusji z Tomaszem G. nie ma, pomimo zaproszenia.
Nie wiem z czego to wynika, czy z przeszkód, jakie wynikają z racji inwalidztwa, czy raczej z niechęci do dyskusji?
Jakby nie było, odwiedziłem wiele podobnych for i Tomasz tam wlepia dokładnie ten sam 'program'.
Dyskusji raczej niewiele a jak już, to... jakieś dziwne
"Hold your horses", jak to powiadają moi sąsiedzi. Tomasz ma swój tok rozumowania, i w swym ograniczeniu to sukces, że się nim z nami dzieli. Widzę to co TY, ale czy Ty będąc na jego miejscu byłbyś pionierem w WTS, wszak przekład z jakiego cytujesz...? Z całym szacunkiem Robercie, ale Tomasza czytałem wielokrotnie, i nawet jeśli nie komentowałem, szanujmy ten wysiłek. Łaskę pozostawmy Panu. Wszak On wie najlepiej, czy może stworzyć kamień, którego podnieść nie może i go podnieść nawet, jeśli nie może.
Kredek, jestem pod wrażeniem:P
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Ad quas res aptissimi erimus, in iis potissimum elaborabimus
Kredek, niepotrzebnie tyle słów. Napisałem tylko, że dyskusji z Tomaszem raczej nie ma i... tyle. Czy to nie prawda? Prawda.
Jak już napisałem - "Widzę to co TY".
Coś o 'łasce', coś o 'kamieniu'... na co/po co/komu to potrzebne? Masz jakiś słowotok że tak musisz?
Zapraszam do rozmów z adwersarzami, którzy intelektualnie Cię usatysfakcjonują. Skoro nie jest nim Tomasz, z pewnością sobie kogoś znajdziesz.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 713.61 kB (Maksimum: 830.5 kB) ]