Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Jaka różnica? Nie są słodkie?
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Ad quas res aptissimi erimus, in iis potissimum elaborabimus
Jaka różnica? Nie są słodkie?
Ha ha , jakby nie były słodkie to by się tego jeść nie dało
Zawierają zdrowsze zamienniki cukru, tutaj można sobie już samemu wybrać jakiś zdrowszy zamiennik według uznania, w sklepach ze zdrową żywnością takie można znaleźć, a jak nie to miodek naturalny się sprawdzi przy niektórych deserach.
Składniki wymieszać
A tutaj zmiksować blenderem
https://www.youtube.com/watch?v=XgtHYMjhD74
Do takiego deseru dobrego zamiennika chyba nie ma.
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Do takiego deseru dobrego zamiennika chyba nie ma.
Masakra
I jeszcze z całych jajek ten "gogiel mogiel" zrobili, a nie z żółtek
ja mam fajny przepis na przeziębienie dla tych co lubią się alkoholizować (ci co nie lubią, to muszą zrobić bez alkoholu, ale wtedy raczej nie ma tej mocy). Trzeba wymieszać zmiksować żółtka, z miodem naturalnym (nie tym sztucznym, sklepowym), wódką albo innym alkoholem (według uznania ) i jeszcze można dodać sok z cytryny, albo witaminę C w proszku jak ktoś używa (można ją kupić w sklepach ze zdrową żywnością i dodawać np. do herbaty zamiast cytryny). Inne przyprawy też sobie można dodać np. kakao, cynamon, imbir, przyprawę do grzańca.
A innym ciekawym pomysłem jest grzane piwo z żółtkiem i z przyprawą do grzańca (zamiast cukru jak w przepisie poniżej, lepiej dać miód naturalny)
I jeszcze z całych jajek ten "gogiel mogiel" zrobili, a nie z żółtek
Bo gogiel mogiel robi się z całych i z chlebem
Czyli zamiennika na to nie ma.
Tak myślałem:P
Bo gogiel mogiel robi się z całych i z chlebem
Czyli zamiennika na to nie ma.
Tak myślałem:P
No nie, takiego "gogiela" to jeszcze nie widziałam, zaskoczyłeś mnie tymże niezwykle kuszącym deserem
Dopadło mnie choróbsko i niestety złamałam swoją zasadę abstynencji, zrobiłam se poniższą miksturę z wódką i żem się kurfa sfazowała
ja mam fajny przepis na przeziębienie dla tych co lubią się alkoholizować (ci co nie lubią, to muszą zrobić bez alkoholu, ale wtedy raczej nie ma tej mocy). Trzeba wymieszać zmiksować żółtka, z miodem naturalnym (nie tym sztucznym, sklepowym), wódką albo innym alkoholem (według uznania ) i jeszcze można dodać sok z cytryny, albo witaminę C w proszku jak ktoś używa (można ją kupić w sklepach ze zdrową żywnością i dodawać np. do herbaty zamiast cytryny). Inne przyprawy też sobie można dodać np. kakao, cynamon, imbir, przyprawę do grzańca.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 977.89 kB (Maksimum: 1.17 MB) ]