Nie jesteś zalogowany na forum.
No troszkę niezdrowego tam jest
O nutelli to nawet artykuły są jaka jest niezdrowa, nie wiem czy gdzieś tu o tym nie pisałam już, no ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi
O nutelli to nawet artykuły są jaka jest niezdrowa, nie wiem czy gdzieś tu o tym nie pisałam już, no ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi
Teorie spiskowe xd
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Ad quas res aptissimi erimus, in iis potissimum elaborabimus
Teorie spiskowe xd
Pewnie tak, nie ma się co przejmować
No dobra, bo jeszcze ktoś uwierzy.
Baba ponoć nawet z nimi sprawę wygrała,
ale raz na jakiś można nawet spokojnie fajeczke zapalić xd. Muszę cholerstwo rzucić. Od jutra:P
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
No dobra, bo jeszcze ktoś uwierzy.
Baba ponoć nawet z nimi sprawę wygrała,
O tym nie słyszałam, ale tak ogólnie to czytałam, że jest niezdrowa, a kiedyś chyba była jakaś akcja, że ją ze sklepów wycofywali.
ale raz na jakiś można nawet spokojnie fajeczke zapalić xd. Muszę cholerstwo rzucić. Od jutra:P
To dobry pomysł, życzę powodzenia i trzymam kciuki
Kiedyś w jednym z wykładów Frasa słuchałam jak opowiadał swoją historię rzucania palenia, przez wiele lat nie dał rady rzucić, aż w końcu jak się nawrócił, zaczął się modlić, prosić o uwolnienie z nałogu, to mu się udało
Może później...
https://www.youtube.com/watch?v=k_R44v4VQRs
xd
Kurde nie dałabym rady tyle wsunąć, nawet jakbym miała głód czekoladowy
Przez to nasze pisanie zrobiłam dzisiaj naleśniki z powidłami, bo mi smaka narobiłeś
Ale kusisz
[ Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 799.84 kB (Maksimum: 965.81 kB) ]