Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Pozdrawiam społeczność forumową.
Znalazłem się tu przypadkiem, klikając w fora biblijne. Jeszcze tu nie byłem, ale jestem i co dalej zobaczymy.
W zasadzie to cienki jestem merytorycznie, ale może coś wyduszę ze swoich szarych komórek. Tych co się jeszcze ostały.
To jest forum o jakiejś określonej orientacji, czy różnorodność panuje.
A odnośnie nicku Latarnik, to temu że kupiłem sobie latarkę czołówkę.
nie jest to żaden wyszukany i sugerujący że będę tu niczym morska latarnia błyskał w mroku.
Co za ludzie, nikt, dosłownie nikt mnie nie przywitał.
feee...fujjjj...
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Ad quas res aptissimi erimus, in iis potissimum elaborabimus
a piernik wie do kogo to witajcie było.
Ostatnio edytowany przez Latarnik (2018-10-02 23:14:55)
feee...fujjjj...
Ależ fopa się przytrafiło, no mnie przynajmniej. Witam muskając zamaszyście klepisko piórem mego kapelusza.
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
feee...fujjjj...
Wybacz Latarniku!
Dawno mnie tu nie było.
Pozdrawiam gorąco!
Latarnik napisał/a:Co za ludzie, nikt, dosłownie nikt mnie nie przywitał.
feee...fujjjj...Wybacz Latarniku!
Dawno mnie tu nie było.
Pozdrawiam gorąco!
Równie gorąco pozdrawiam.
Spokojnie, to taki nieporadny żart, a nie autentyczna rozpacz spowodowana brakiem przemów powitalnych, kwiatów, kobierców, szampana......etc.
Latarnik napisał/a:Co za ludzie, nikt, dosłownie nikt mnie nie przywitał.
feee...fujjjj...Ależ fopa się przytrafiło, no mnie przynajmniej. Witam muskając zamaszyście klepisko piórem mego kapelusza.
Pozdrawiam
Odwzajemniam zamaszyste powitanie, ale jedynie moherkiem muskając trotuar antenką, to taki teraz poprawne nakrycie głowy jest.
Witam
Witam
Witam
Jestem tu nowa, ale miło mi, że dołączyłeś. Też z przypadku jestem. Szukam forum, gdzie można otwarcie pytać o trudne sprawy (dotyczące wiary, biblii itp.spraw). I miejsca, gdzie za każde słowo, które nie jest po mysli moda wylatuje się na zbity pysk z łatą ateisty i mieszkańca piekła - na bank. Czy to jest takie miejsce? Pobędę i przekonam się.
Witam cię pięknie, Latarnik.
P.s. Kupiłam wczoraj (w niu pierwszego logowania tutaj) żwirek dla kota...czy mam zmienić nick Żartuję naturalnie, twój nick bardzo mi się podoba i zainspirowałeś mnie pomysłem w sprawie nadawania sobie wortualnych nazw.
1. Obrażania Świętego Imienia Boga Prawdziwego oraz Jego Słowa - Biblii;
Jeśli nie będziesz łamała tego punktu reg
to wszystko powinno być dobrze..
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 943.13 kB (Maksimum: 1.13 MB) ]