Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam wszystkich na forum!
Chętnie porozmawiam na tematy biblijne i liczę na miłą atmosferę.
Pozdrawiam!
Jak żeś tu trafił? Ponoć to niemalże niemożliwe
Atmosfera raczej taka kameralna. Mnie pasuje.
Pan Jezus powiedział, że jak ktoś szuka, to znajdzie...
łoj to cie musiał chyba duchem świętym prowadzić, bo bez natchnienia to tu się chyba nie trafi.
O.O co prawda zostawiłem gdzieś kilka razy linka, ale to dawno, a teraz coś się tłoczno zaczyna robić chociaż tego nie planowałem:D
Jak tak dalej pójdzie, to będę musiał kogoś pobanować.
Żartuje?:D Dlaczego sam facet? a co z babami?:D
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Ad quas res aptissimi erimus, in iis potissimum elaborabimus
Już chyba wiem skąd masz Maresz ten adres...witaj.
Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane.
Już chyba wiem skąd masz Maresz ten adres...witaj.
Wpisałem w Google "forum biblijne" i tym oto sposobem jestem
Ostatnio edytowany przez Maresz (2018-08-29 16:17:55)
Akurat w to uwierze:P
Ja mu adersu nie dałem.
He he... niedowiarek
a co z babami?:D
Nie szukaj na siłę. Sama cię znajdzie.
Ja mu adersu nie dałem.
He he... niedowiarek
Nic takiego nie sugerowałem, ale widać, że masz coś na sumieniu skoro tak piszesz:D
Nikczemnik napisał/a:a co z babami?:D
Nie szukaj na siłę. Sama cię znajdzie.
A Ty zaraz zakładasz że chodzi o mnie:D a może dobrze by zrobiła forum:D Mnie to wręcz ścigają:D
kreska napisał/a:Ja mu adersu nie dałem.
He he... niedowiarekNic takiego nie sugerowałem, ale widać, że masz coś na sumieniu skoro tak piszesz:D
"Nie pytaj o nic swojego sumienia", jak to rzekł Luter... no więc nie pytając klikłem...
A Ty zaraz zakładasz że chodzi o mnie:D a może dobrze by zrobiła forum:D Mnie to wręcz ścigają
"może dobrze by zrobiła"... niech cię jakaś w końcu ścignie, to możne i o forum zaczniesz myśleć
"Nie pytaj o nic swojego sumienia", jak to rzekł Luter... no więc nie pytając klikłem... [dblpt]cool[dblpt]
Już to przerabialiśmy i nie wyszło:P
"może dobrze by zrobiła"... niech cię jakaś w końcu ścignie, to możne i o forum zaczniesz myśleć [dblpt]stupid[dblpt] [dblpt]D
No przecież myślę więc jestem:D "Lois Lane" dbałaby o fortece podczas gdy ja byłbym na misjach - na wyjezdzie
Jestem tylko człowiekiem i nie mogę się rozdwoić czy coś.
A szkoda, bo taką Lois z siebie bym chętnie przyjął:D
Już to przerabialiśmy i nie wyszło:P
Ale ja naprawdę tylko klikłem
No przecież myślę więc jestem:D "Lois Lane" dbałaby o fortece podczas gdy ja byłbym na misjach - na wyjedzie
Jestem tylko człowiekiem i nie mogę się rozdwoić czy coś.
A szkoda, bo taką Lois z siebie bym chętnie przyjął
No... normalny chłop w końcu z ciebie wyłazi.
Ale ja naprawdę tylko klikłem [dblpt]cry[dblpt]
W to że kliknąłeś akurat nie wątpię:D
No... normalny chłop w końcu z ciebie wyłazi. [dblpt]applause[dblpt]
I to jaki:D Normalny?:D Nie sądze:D
I to jaki:D Normalny?:D Nie sądze:D
Pozostawiam tą ocenę przyszłej pani "Lois Lane"
To może ocenić każdy kto widzi...a poza tym już w sumie oceniłeś, ale niestety błędnie:P
To może ocenić każdy kto widzi...a poza tym już w sumie oceniłeś, ale niestety błędnie:P
Owszem, oceniłem... to co każdy widzi. Przecież każda "Lois Lane" tak naprawdę nie lubi samotnego warowania w fortecy, tylko woli ten czas spędzić z tobą. Czyli żaden superman, tylko normalny chłop z ciebie wyłazi. Czy moja ocena jest błędna? Przekonasz się gdy wrócisz z pierwszej misji
Niektórzy lubią samotność.
Oj nie wiesz co wyłazi i dobrze:)
Pierwsza misja to była x lat temu:P
Nie mogłem się powstrzymać:D
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.15 MB (Maksimum: 1.46 MB) ]